Over Arteander

Over ons

Arteander is al lange tijd specialist in het leveren van keukens en complete interieurs van kwaliteit. Arno Mertens begon in 1992 als interieurbouwer. Eerst vanuit huis en later vanuit een prachtige hal aan de Hoge Eng Oost.

Omdat bij Arteander kwaliteit altijd voorop staat is het belangrijk dat we werken met goed materiaal. Om deze reden was de ruime hal een uitkomst. In deze hal is volop ruimte voor zaag- en afwerkingmachines.

We zijn altijd op zoek naar innovatie. Dit is zowel terug te zien in de werkwijze als in de state-of-the-art machine's die we in onze hal hebben staan.

Keukens

Op zoek naar een maatwerk keuken? Wij realiseren de keuken van uw dromen. Vele stijlen zijn mogelijk. Van landelijk tot modern. Neem gerust een kijkje in onze projecten voor een impressie.

Interieurs

Naast het realiseren van maatwerk keukens kunt u ons ook inzetten voor het realiseren van complete maatwerk interieurs. Zo kunt u denken aan een kastenwand, tafels, trappen en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een uniek interieur? Doordat al onze producten maatwerk zijn heeft u ruime keuze in alle denkbare mogelijkheden. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We maken graag eens kennis.